KONTAKT kontakt.html
  AVANCERAT INFORMATIONSSKYDDinformationsskydd.html
  BAKGRUNDSKONTROLLBakgrundskontroll.html
  OTROHET
 

Otrohet, äktenskapsbrott, kärleksaffär...

Vad du än kallar företeelsen så är den förknippad med smärta och ångest. Lika smärtsamt kan det vara att leva i ovisshet om din kärlekspartner verkligen bedrar dig eller inte. Oavsett om du är man, hustru, pojkvän, flickvän eller sambo, förtjänar du att få veta om din partner är dig trogen.Vi hjälper dig med att säkerställa hur verkligheten ser ut. Vi ger dig sinnesro och det beslutsunderlag du behöver för att gå vidare med ditt liv.


Varför är människor otrogna?

Otrohet uppstår av flera olika orsaker. Den som är otrogen känner kanske att han eller hon inte får ut tillräckligt av äktenskapet eller så har den otrogne låg självkänsla och söker bekräftelse. Orsaken kan även vara att någon söker en väg ut ur relationen, men kan inte samla mod för att ta det definitiva steget.


Vilka typer av otrohet finns det?

En av de senaste trenderna inom otrohet är en känslomässig affär. Internet har förenklat upprättandet av vänskapsband som både avsiktligt och oavsiktligt kan övergå i betydligt mer än bara vänskap. Detta fenomen är särskilt förödande för ett äktenskap eftersom det inte bara kan leda till en fysisk affär, utan en affär som är baserad på mer själslig närhet än den rent fysiska. Det finns många andra vägar att inleda en otrohetsaffär på och arbetsplatsen utgör den vanligaste. Flyktig otrohet i samband med resor är svår att upptäcka, men det går.


Vilka risker innebär otrohet?

Förutom de rent uppenbara riskerna för en kärleksrelation så innebär otrohet fysiska risker via smittspridning. Problematiken är extra stor i kontakter med prostituerade. Även om det kan vara svårt att föreställa sig så har var sjunde svensk man köpt sex. Bland män med högre inkomster är sexköp ännu vanligare.


Vad är tecken på otrohet?

Det finns många tecken och en komplett lista visas här till höger. Några av de klassiska tecken på otrohet är ett avtagande gemensamt sexliv, plötsliga förändringar i mängden tid din partner tillbringar hemma och att tillgängligheten avtar trots mobiltelefon.


Varför anlita en säkerhetskonsult?

Vi kan ge dig råd om hur du bäst ska hantera situationen. En säkerhetskonsult är en person som diskret tillvaratar klientens intressen och som gör det med stor respekt för dina känslor. Vi kan inte lösa alla relationsproblem men vi kan ge dig ett korrekt och fullständigt beslutsunderlag för det kanske svåraste beslutet i ditt liv. Vi kan även i en del fall konstatera att klientens partner är trogen. 


Är det dyrt att anlita en säkerhetskonsult?

Oftast kan vi säkerställa om en person är otrogen inom några få arbetsdagar. Då blir kostnaden ungefär densamma som en för ny garageport eller för en enkel semestervecka för en familj. Om det är värt pengarna kan bara du avgöra.
   Beroende på avstånd och arbetstider varierar vårt pris mellan 860 till 1 370 kr/tim. Ibland kan kostnaden bli låg då det enda som saknas är en definitiv bekräftelse på något som klienten är tämligen säker på.


Har otrohet någon juridisk innebörd?

Det enkla svaret är nej. Men det är inte helt sant. I flera länder kan otrohet som resulterar i skilsmässa innebära ett högre underhåll och även vara avgörande i vårdnadsfrågor. I Sverige har otrohet inte någon formell juridisk betydelse. Dock är det aldrig någon nackdel att fastställa om din partner är otrogen. Främst gäller det i vårdnads-tvister. De som till sist fattar juridiska beslut är inte mer än människor som påverkas av det svek du och dina barn kan ha fått uppleva.
Eftersom varje fall är unikt, rekommenderar vi att du ringer oss och talar med en säkerhetskonsult om din situation för att bättre bedöma vilken typ av undersökning som fungerar bäst för dig. Samtalet är avgiftsfritt och strikt konfidentiellt. Få den sinnesro du förtjänar och möjligheten att gå vidare med ditt liv.

TECKEN PÅ OTROHET

 1. Din partner tillbringar plötsligt mindre tid i det gemensamma hemmet.

 2. Din partner har ett minskat sexuellt intresse för dig.

 3. Din partner är inte lika tillgänglig som tidigare på telefon.

 4. Din partner deltar i nya aktiviteter som du inte har insyn i.

 5. Din partner byter rum för att prata i telefon.

 6. Din partner använder datorn ensam och i hemlighet.

 7. Din partner frågar om ditt schema oftare än vanligt.

 8. Bilens körsträcka är omotiverad hög.

 9. Din partner är plötsligt mer mån om sitt yttre.

 10. Din partner luktar annorlunda.

 11. Din partner har en extra telefon.

 12. Din partner har besökt misstänkta hemsidor.

ANLITA PROTECTUM

TEL 08-25 59 10

MEJL kontakt@protectum.se

Eller använd formuläret nedan.